GAMMA Arnhem

De GAMMA in Arnhem, gelegen aan de Rijnhal, is veel meer dan alleen een bouwmarkt; het is een ware oase voor doe-het-zelvers, klussers en hobbyisten van alle niveaus. Met zijn uitgestrekte gangpaden gevuld met een breed scala aan gereedschappen, bouwmaterialen, decoratieve artikelen en tuinbenodigdheden, heeft deze vestiging van GAMMA alles wat je nodig hebt om je projecten tot leven te brengen.

Bekijk hier de website van GAMMA Arnhem.

Adres GAMMA Arnhem

Hazenkamp 16

6836 BA

Arnhem

Openingstijden GAMMA Arnhem

Maandag: 09:00 - 21:00

Dinsdag: 09:00 - 21:00

Woensdag: 09:00 - 21:00

Donderdag: 09:00 - 21:00

Vrijdag: 09:00 - 21:00

Zaterdag: 09:00 - 18:00

Zondag: 10:00 - 17:00

Producten GAMMA Arnhem

Een van de hoogtepunten van de GAMMA in Arnhem is de indrukwekkende selectie van bouwmaterialen en decoratieve artikelen. Of je nu een kleine reparatie uitvoert of een volledige renovatie plant, je vindt hier alles wat je nodig hebt. Van cement en bakstenen tot tegels en laminaatvloeren, elke gang is gevuld met inspiratie en mogelijkheden. Bovendien biedt de winkel regelmatig workshops en demonstraties aan, waar je nieuwe vaardigheden kunt leren en creatieve ideeën kunt opdoen.

Voor tuinliefhebbers is de tuinafdeling van de GAMMA in Arnhem een waar paradijs. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan planten, bloemen, tuinmeubelen en gereedschappen om van je buitenruimte een oase van groen te maken. Of je nu een strakke stadstuin hebt of een uitgestrekte achtertuin, de GAMMA heeft alles wat je nodig hebt om je tuindromen te verwezenlijken.

Naast het brede assortiment biedt de GAMMA in Arnhem ook diverse diensten aan om het klussen nog gemakkelijker te maken. Van het op maat zagen van hout tot het huren van gereedschap, hun doel is om het klussen voor iedereen toegankelijk te maken. Bovendien kun je ook online winkelen en je bestelling ophalen in de winkel, zodat je tijd kunt besparen en snel aan de slag kunt.

Klantenservice GAMMA

De klantenservice van GAMMA in Arnhem staat bekend om zijn vriendelijkheid, deskundigheid en toewijding aan de behoeften van de klant. Of je nu een vraag hebt over een product, advies nodig hebt bij het plannen van een project of hulp zoekt bij het vinden van een specifiek item, het team staat altijd paraat om je te helpen. Met een glimlach en een persoonlijke benadering zorgen ze ervoor dat elke klant de aandacht krijgt die hij verdient, waardoor het winkelen bij GAMMA in Arnhem niet alleen een plezierige, maar ook een verrijkende ervaring is.